CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16.10.10

Skicka ett meddelande 20 år in i framtiden

AMF erbjuder just nu alla att skicka meddelanden som kommer fram till mottagaren om exakt 20 år.År 2030 kommer meddelandena att göras tillgängliga, till den man skickat till.

Alltså, vad tycker ni om detta?? Är tanken bra eller inte ?? 
Tänker ju främst på ens barn och barnbarn då?
River det upp gamla sår eller är det fint att få ett sånt meddelande, när man kanske inte finns längre??

Man gör i ordning ett meddelande till någon som du vill höra av dig till om 20 år. Det kan vara dina barn, partner, en kollega på jobbet, en gammal barndomskompis eller kanske rentav dig själv. Skriv några tänkvärda (eller varför inte banala) rader, välj ett förtryckt kort, spela in en film med webbkameran eller lägg in ett foto. Eller så gör du alltihop i samma meddelande. Sedan skriver du in mejladress eller mobilnummer och klickar på ”skicka”.Så här går det till att ta emot

År 2030 kommer meddelandena att göras tillgängliga. Framtidens teknik kommer att styra exakt hur det här går till.
Du väljer själv om du vill ta del av de meddelanden som skickats till dig. För att kunna läsa dem behöver du den 10-siffriga koden som du får via mejl eller sms för varje meddelande du får.
3 har något att säga:

Annmi sa...

Var detta på Riktigt?
Fattade aldrig ja' *fniss*...
Nae...Tycker nog dt är lite hemskt!

/Kraam

Ljung sa...

Jag tycker det skulle varit underbart - om vi idag - till exempel skulle få ett brev med några tänkvärda ord från säg pappa, farmor, farfar, mormor eller morfar... eller Tina.
Man skulle gråta, men mer av glädjen att få 'höra' deras ord i ens huvud när man läser!

Fin och vacker ide, i mitt tycke!!

kram!

Karin sa...

intessant!
Frågade Daniel vad han skulle tycka. Han sa att varför inte spela in en film själv och lägga bort den i 20 år... Och tänk om barnet dör då, och så får man mail om 20 år till honom från en själv...typ.
Så sant så!