CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

16.2.10

Dagspressen fortsätter sina lögner om Michael Jackson.

Lögnerna om Michael Jackson bara fortsätter och fortsätter och fortsätter....
"De" ger inte upp. Helt otroligt!

Skulle vilja se, vilka de "anonyma källor" är, som aftonbladet menar.
Vilket "nöje" att få fortsätta skriva skit om Michael, nu genom hans barn.
kolla länk;


Med en självsäkerhet och en mognad som ingen normalt funtad kan förvänta sig av en tolv­åring och en elvaåring kliver de äldsta syskonen Jackson fram på scenen i Staples Center i Los Angeles...
Barnen är fullkomligt normala, blyga, helt bedårande och fina barn, vilket är helt otrolig, efter att ha blivit uppväxta med alla lögner och påhopp om sin pappa, som pressen skrivit om... Vilken de f.ö älskade!
Så jagade av pressen, och inte av sin pappa. Jag tror de kommer att fortsätta med Michaels gärning, och de gör säkert detta för sin pappas skull, för att rentvå och visa världen vem har var, och ge honom upprättelse.
Hade det inte varit oansvarigt av MJ, när han var så jagad, att INTE gömma dom?! Absolut!

I en annan mening skriver aftonbladet... Prince Michael, 12, har för första gången i sitt liv en kortklippt frisyr. Är det en NYHET. Att Prince har klippt sig?! Och givetvis måste det stå...för första gången...givetvis för att det ska ge en negativ klang om Michael. Förstår för övrig, hur denna källa, vet att Prince inte velat ha sitt hår som han alltid haft, och nu helt enkelt...ville klippa sig. Inget konstig alls med det!
Pressen är så lätta att genomskåda..!

Aftonbladet skriver... Paris, 11, bär glasögon – något Michael Jackson aldrig skulle ha tillåtit.
Men herre gud, Michael Jackson hade själv glasögon!!  Hur vet pressen vad MJ skulle tillåtit eller inte...denna anonyma källa som aftonbladet använder sig av, är enbart är ute efter pengar och att smutskasta Michael, det är solklart. Helsjukt!

Snacka om att konstruera nyheter och leta "fel" med förstoringsglas.!

Jag tycker även att aftonbladet och andra tidningar, ska dementera det de skrivit om Michael Jacksons vitiligo. För skall inte pressen skriva fakta, innan man går ut med s.k nyheter?!!
Nu har äntligen sanningen kommit fram. Michael hade Vitiligo! Fast detta är det otroligt tyst om, trots att det är det som är nyheten, inte att Paris har glasögon och Prince klipper sig.

Hoppas alla skäms, som trodde annat, utan bevis!

Och att skriva sånt här skit...
Bara rubriken ger mig rysningar. FREAKY!!! Snacka om modern häxjakt! År detta journalistik?! Nej, verkligen inte! Vilket syfte har en sådan rubrik eller hela repotaget!?
Så lätta att genomskåda, som sagt!

Jag tror pressen, helt enkelt, blev jäkligt besviken, på  att barnen var helt normala och lyckliga med sin pappa, så nu måste de hitta på historier om barnen med?!

Michael Jackson var skallig läser man.
Michael råkade ut för en svåra brännskador i huvudet vid en reklaminspelning! Är han ett freak för det, för han inget hår hade. Det brukar inte växa hår på brännskador.
Är man ett freak om man inte har något hår, orsak till det eller inte?!

De skriver om syrgastältet han ska ha haft  som säng. Vad jag och hela världen sett, så sov Michael i en vanlig säng. Polisen har ju snokat i varje hörn och pressen tagit hundratals bilder på hans hem, av vissa orsaker. Var är syrgastältet??
Detta syrgastält är en grej han testade och pressen tog bilder, när han poserade i det.

Jag har läst förut i pressen...Michael Jackson hade en docka bredvid sig när han hittades.
Jösses, det var EN porslinsdocka, som satt på sängen. Hur många har inte det?!
Läste en annan gång...dockan hittades i en bisarr position i ett rum...Jösses, släng in en docka i ett rum och se hur den hamnar. Är Michael konstig för det. 

Det är ju solklart vad pressen är ute efter, på sättet de skriver!

Appropå pressen och dess sk journalistik (häxjakt)... 
så jag tycker alla ska läsa boken

Skrämmande läsning, om hur pressen redan innan rättegången mot Michael Jackson, hade bestämt sig för att göra allt, för att få honom dömd.
Hur de medvetet gömde undan allt positivt om honom, och hittade på och spred lögner,  förvrängde och gjorde allt för att framställa MJ negativt. Detta, för att de sedan hade åratal på sig, för att sälja lösnummer om Michael's liv i fängelset, göra repotage inifrån fängelset och de hade allt planerat in i minsta detalj.De hade folk innanför murarna, som skulle spionera åt pressen. 
LÄS!

Hon som skrivit boken, Aphrodite Jones, hörde själv till drevet, tills hon förstod allt och bytte sida. Numera skäms hon för hur hon tänkte om  Michael, och hon gör nu allt för att skriva sanningen om Michael Jackson.
Denna bok skulle pressen läsa och lära sig av!

Jag blir så trött på denna sorts journalistik, som enbart är ute efter att skada och sprida lögner och elaka rykten.

4 har något att säga:

Ljung sa...

Bra skrivet!!!

Tilläggas skall dock att Aphrodite Jones skrev boken många år före hans död. Hon skrev den INTE för att tjäna pengar på hans bortgång, utan enbart för att ge sitt förlåt till Michael, som blivit så orättvist behandlad av hennes egen journalistkår... tack o lov att hon såg sanningen och bytte sida. Nu finns ju denna intressanta och viktiga bok för folk att läsa!!!

Man har ju en önskan och det är att alla som var emot michael läste boken och SEN berättade vad han/hon tycker...

Detta måste ha varit den största häxjakten i historien!!

Stackars man..

Annmi sa...

Håller mé..Tröttsamt :(
*Kram* vännen!

Tessan ღ sa...

Säger detsamma, han kommer aldrig få ro denna man :( De höll på under hela han "tid" med skvaller å lögner den ena värre än den andre. Så sorgligt att filk inte kan låta en människa vara å leva sitt liv i fred. Folk älskar att hacka å ljuga för sitt eget bästa, varför gotta sig i andras liv? Måhända att han levde ett "udda" liv, men vadå? trivdes han med det å mådde bra av det, så låt honom vara. Vem vet vad ett "normalt" liv är? Vem bestämmer det?

Tycker det skall bli intressant både med film å böcker, jag är rätt dålig på att ta tag i det bara. Men en dag vill jag se å läsa.

För mig kommer han ändå vara, trots vad alla andra säger å skriver, min första IDOL ♥

Hoppas han får ro snart!

Karin sa...

det är så irriterande. var bara tvungen att skriva mågot!