CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

1.1.11

Grattis gott folk!!

Kopierar texten rakt av, för folk klickar inte alltid på länkar.

Tycker det är bra skrivet av sociofoben, och man skäms för att bo i Sverige snart..
Botten och omänskligt.!!


""Från och med i dag har alla långtids sjuka människor i Sverige inget hopp kvar alls, från och med i dag är vi hatobjektet nummer ett i Sverige. Och vi ska behandlas därefter med. Vår folkvalda församling har nämligen bestämt att vi inte får vara sjuka längre. Och vi ska staffas med att få arbeta till löner som inte är acceptabla alls, till och med till inga löner alls. Straffarbete och i ett senare läge även ett dödsstraff eftersom dessa människor inte orkar med detta kalla klimat. Regeringe utför detta so en första etapp i ett omdanings skede där arbetaren ska förpassas till fattigdom härnäst. Men de sjuka och arbetslösa ansåg man vara viktigast eftersom de skulle vara ett hot mot statens medel. Och man ville konfiskera överskottet i försäkringskassan. Det är klart att man får ett större överskott när färre och färre människor utförsäkras. Men det är en ren stöld för dessa pengar som finns i FK’s kassa är inte skattemedel. Det är försäkringspremier inbetalda av oss arbetare.Men från och med i dag får inte en läkare göra ett läkarutlåtande angående den sjukes arbetsförmåga! Detta ska i fortsättningen göras av handläggaren på FK, och jag undrar på vilken grund ska denne handläggare kunna göra en bedömning av detta? En handläggare påFK har inte den medicinska kunskapen! för denne handläggare är ingen legitimerad läkare och kan således inte uttala sig om fallet över huvud taget, samt att handläggaren i det närmaste aldrig träffar den person som han / hon handlägger. Efetrsom den sjuke bor i tax Uppsala och handläggaren sitter i Visby eller Kiruna. Detta är ju att totalt omyndigförklara alla sjuka på ett bräde, tillika alla läkare är icke godkända att vara just läkare.


Nu måste vi göra något åt detta vansinne, detta vansinne som har smittat av sig även till oppositionspartierna, vika tycker att dessa nya regler är jättebra!


Upp till kamp bröder och systrar. Låt solidariteten leva! Ge de sjuka ett värdigt li, ge dom en ärlig chans att fåleva så värdigt de bara kan. Ni kan inte ogiltigförklara alla sjuka i Sverige. Detta är en skam för vårt land och samhlle."" Photobucket

1 har något att säga:

Annmi sa...

Jaa...Det är helt galet sjukt!!!
*muttrar*

/ Kram